Hoidot

Hoito: aikuiset, 55min 70€
Hoito: aikuiset, 90min 100€
Hoito: lapset alle 12v 50€

Hoito: vauvat ja lapset alle 4v 50€
Sarja: 5 x hoito, 55min 300€
Sarja: 6 x hoito, 90min 500€

Palvelutarjontaan kuuluvat osteopatia lapsille ja aikuisille, biodynaaminen osteopatia, kraniosakraaliterapia, Barral sisäelinhoidot ja hermostonkäsittelyt, Bruno Chikly Brain Health-hoidot sekä Vodder-lymfaterapia.

Mitä hoidossa tapahtuu? Osteopatia on holistinen itseohjautuva hoitomuoto, jossa pyritään saamaan keho kohti tasapainoa. Osteopaatti selvittää aluksi kehon tilan kyselemällä tarvittavat kysymykset ja kuuntelemalla kehoasi käsin tunnustelemalla. Sinulta kysytään esimerkiksi unitottumuksistasi, terveydentilastasi ja -historiasta, mahdollisista lääkkeistä ja perinnöllisistä sukusairauksista. Sen jälkeen osteopaatin on helpompi suunnitella ja toteuttaa tarvitsemasi hoito. Jokainen hoito on yksilöllisesti räätälöity sinun kehollesi.

Osteopatiassa hoidetaan asiakkaan yleistä terveydentilaa. Osteopatia perustuu kehon kudosten epäluonnollisten kireyksien avaamiseen.

 • Asiakasta hoidetaan hellästi käsin, kevyellä ja tarkalla kehon osien näkyvällä liikuttelulla sekä kehon sisäisten kudosten hidasrytmisellä mikro-/nanoliikuttelulla
 • Osteopaatilla on erittäin herkät kädet ja kyky tunnustella kehon sisäosien liike ja liikkeen rajoitteet
 • Osteopaatti saattaa suositella itsehoitoharjoitteita ja elintapamuutoksia

Luomuhoitoa kaikenikäisille ja moniin vaivoihin

 • Raskauden aikana, raskautta yrittäville
 • Vastasyntyneen tarkistus ja apu synnytyksestä toipumiseen
 • Lasten vaivat, kivut ja kehityspulmat, tulehduskierteet, koliikki, ADHD
 • Urheiluvammat, rasituksesta toipuminen ja suorituksen optimointi
 • Tapaturmat, leikkaukset, aivotärähdykset ja niitä vakavammat
 • Toiminnalliset vaivat: raajat, ruuansulatus, sydän, keuhkot, bruxismi
 • Väsymys, allergiat, krooninen kipu, hermostovaivat, uniongelmat
 • Ikääntyvän kivut, niveltoiminta, näkökyky, kuulo, muisti, vitaliteetti

Osteopatia hoitaa kaikkia elinjärjestelmiä:

 • Lihaksisto, faskiat ja sidekudokset koko kehossa
 • Luuston asento ja sisäinen toiminnallisuus solutehtaana
 • Hermosto
 • Verisuonisto: valtimot ja laskimot, hapetus ja pumppaus
 • Lymfajärjestelmä ja immuunipuolustus
 • Sisäelimet: suolisto, virtsatiet, keuhkot, sydän, maksa…
 • Aivoterveys, nestekierto aivoille, aivohermot…
 • Hormonijärjestelmä

Hoitopöydällä ollaan erilaisissa asennoissa, esimerkiksi vatsalla, selin, kyljellä tai istuen. Hoito on useimmiten miellyttävän hellää, kehoa kevyesti liikuttavaa. Joskus tarvitaan voimakasta manipulaatiota, mutta hyvin harvoin kivuliasta sellaista. Potilaan iästä ja terveydentilasta riippuen hoito kestää 30min, 55min tai pidempään.

“Osteopaatti Anneli Talvitie ei hoida niin sanotuin niksauttelumenetelmin, vaan keskittyy monipuolisesti klassiseen, kraniaaliseen, viskeraaliseen ja biodynaamiseen hoitotapaan kunkin asiakkaan tarpeen mukaan.”

9a05d1f5-0e1e-4a8e-88fc-0117aee3bbb3

Mitä eri hoitomuotoja on?

Osteopatiassa on erilaisia koulukuntia. Ortopedinen osteopatia käyttää kiropraktisia “niksauttelumenetelmiä” ja klassisessa osteopatiassa pureudutaan kehon kokonaistoimintaan aktiivisella liikkeellä hoidon aikana. Kolmas koulukunta edustaa kraniaalista, viskeraalista ja biodynaamista hoitomuotoa, jossa kehoa käsitellään pienillä liikkeillä. Hoidon aikana rentoutetaan ja vapautetaan kehon kireys- ja kiputiloja kehon syvimmistä kudoksista, sekä koordinoidaan kehonosien rytmistä yhteistoimintaa. Osteopaatti Anneli Talvitie ei hoida niin sanotuin niksauttelumenetelmin, vaan keskittyy monipuolisesti klassiseen, kraniaaliseen, viskeraaliseen ja biodynaamiseen hoitotapaan kunkin asiakkaan tarpeen mukaan.

Voit kysyä lisää hoidosta ja sen tavoista sähköpostitse tai puhelimitse!

Biodynaaminen ja kraniaalinen osteopatia.

Anneli Talvitie on opiskellut 2016 alkaen biodynaamista osteopatiaa niin Suomessa, Sveitsissä kuin Hollannissa. Lue lisää biodynaamisen osteopatian keskeisistä ajatuksista ja koulutuksista: http://jamesjealous.com/mission-statement/

Kraniosakraaliterapia sekä biodynaaminen kraniosakraaliterapia.

Anneli Talvitie on opiskellut kraniosakraaliterapiaa sekä Suomessa että ulkomailla. Hoitomuoto keskittyy aivo- ja selkäydinnesteen muodostumiseen ja liikkumiseen pään ja selkärangan alueella. Lue lisää hoitomuodosta Uppledger Instituten sivulta https://www.upledger.com/therapies/index.php sekä Agata Holligerin sivulta http://www.craniotraining.com

Barral-sisäelinhoidot ja hermostonkäsittelyt.

Visceral Manipulation (VM) on hoitomuoto, joka avustaa kehon rakenteellisissa ja toiminnallisissa epätasapainotiloissa: tuki- ja liikuntaelimistön, verenkiertojärjestelmän, hermoston, virtsaelimistön, hengitysteiden, ruoansulatus- tai lymfajärjestelmän toimintahäiriöissä. Tämä sisäelimiin keskittyvä faskioiden mobilisointitekniikka arvioi ja hoitaa elinten, kalvojen, faskioiden ja ligamenttien liikkeen ja suspension dynamiikkaa. Barral-neuvomanipulaatiohoidot (NM) keskittyvät hermoston toimintaan. (lähde: Barral Institute Finland). Ohessa kuva hermostosta.

Versio 2

Bruno Chikly Brain Health-hoito.

Anneli Talvitie on ensimmäinen osteopaatti Suomessa, joka on opiskellut Bruno Chiklyn uraauurtavia aivoterveydenhoidon ja syvälymfaa vahvistavia tekniikoita. Lue lisää: https://chiklyinstitute.com

Vodder-lymfaterapia.

Anneli Talvitie on sertifioitu Vodder-lymfaterapeutti. Lue lisää: http://www.lymfa.net

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close