Vauvahieronta

Hoito: Vauvahieronta 50€

Ajanvaraus puhelimitse tai tekstiviestillä 0400 704 418 tai sähköpostitse anneli.talvitie(at)gmail.com. Kotikäynnit sopimuksen mukaan.

Vauvahieronta on lempeä ja rauhoittava hoitomuoto, jossa vauvaa hierotaan ja hoidetaan kevyesti. Se on turvallista eikä tuota vauvalle kipua. Anneli lähestyy vauvahierontaa osteopaatin näkökulmasta, jolloin hoito tehdään pintaa syvemmälle. Vauvan itkuisuus vähenee, unet paranevat ja keho rentoutuu, jolloin myös mahdolliset jäykkyydet ja kivut helpottavat.

Vauvahieronta

  • tukee luonnollista kehitystä terveeksi vauvaksi
  • vahvistaa vauvan suolistoa, helpottaa refluksissa
  • kehittää ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa (auttaa esim. vauvan ummetukseen ja koliikkiin)
  • rentouttaa hermostoa, helpottaa hengitystä
  • auttaa uniongelmissa, parantaa unen laatua ja helpottaa nukahtamista
  • helpottaa vauvan niskan jumeissa ja kehon toispuoleisuuksissa ja jäykkyydessä

Jo muutamalla hoitokerralla on huomattavia vaikutuksia. Itkuinen vauva rauhoittuu ja keho rentoutuu. Vauvat oppivat nopeasti nauttimaan rauhoittavasta käsittelystä. 

Hoito tukee synnytyksestä toipumista ja vauvan tervettä kasvua. Synnytyksen aikana vauvan keho joutuu puristumaan kompaktiksi, jotta vauva mahtuu synnytyskanavasta. Esimerkiksi kallon luut limittyvät synnytyksen helpottamiseksi. Synnytyksen jälkeen vauvan palautuminen ja kehoon kohdistuneen kompression purkaminen saattaa kestää viikkoja. Vauvahieronta auttaa vastasyntyneen kehon palautumisessa ja avautumisessa. Vauvahieronta ohjaa lempeästi myös vauvan hermoston, hengityksen, aineenvaihdunnan ja lymfanesteiden toiminnan kehitystä kohti parasta mahdollista tilaa. Vauva kannattaa tuoda pian synnytyksen jälkeen hoitoon, jolloin kolme hoitokertaa voi riittää kompression purkamiseksi. Vanhemmalle oireilevalle vauvalle voidaan tarvita useampia hoitokertoja.

Anneli tarjoaa myös WHO-imetysohjausta, johon voi varata ajan erikseen. Odottaville äideille on raskaushierontaa ja synnytykseen valmistavaa käsittelyä.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close